Ужасяващи турбуленции рани пътници на българската авиокомпания ALK Airlines на

...
Ужасяващи турбуленции рани пътници на българската авиокомпания ALK Airlines на
Коментари Харесай

Турбуленция рани пътници на български самолет от Косово до Швейцария

Ужасяващи турбуленции рани пасажери на българската самолетна компания ALK Airlines на полет от Косово до Швейцария . Стюардеса е хвърлена към тавана , гореща вода се изсипва върху пасажерите, оповестява " Дейли мейл ".

Най-малко 10 души са откарани в болничното заведение в Базел , откакто самолетът се приземява.

Boeing 737-300 на ALK Airlines, със 121 души на борда , се намира на трасе FL340 над Южен Тирол към 30 минути преди кацане в Базел , когато самолетът се сблъсква с турбуленция, до момента в който се отклонява от дейна гръмотевична клетка . Пътниците оповестиха, че даже местата им са изтръгнати от пода, оповестява " Авиейшън войс ".

Видеоматериал от полета на ALK Airlines от Прищина до Базел в неделя демонстрира случая. Кадрите са снимани от Мириета Баша, която разяснява, че турбуленцията стартира към половин час след излитането и продължава най-малко пет минути .

" Хората започнаха да крещят и да плачат . Стюардеса бе ударена от количката си към тавана. Чашите се носеха в близост, някои хора бяха изгорени от гореща вода ", добавя тя.

Собственият й брачен партньор е трансфериран в болница в Базел с изгаряния , откакто идват на летището, дружно с девет други ранени.

Мириета Баша разяснява, че екипажът е професионален и по време на целия случай: " Те ни повтаряха да не се опасяваме и всичко ще премине ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР