Ужасяващи метеорологични карти разкриха, че атлантическа буря от 631 мили

...
Ужасяващи метеорологични карти разкриха, че атлантическа буря от 631 мили
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Ужасяваща карта показва атлантическа буря от 621 мили, носеща 12 инча сняг

Ужасяващи метеорологични карти разкриха, че атлантическа стихия от 631 благи ще удари Обединеното кралство и ще докара до внезапен спад на температурите.

Това идва, когато синоптиците предизвестиха, че страната ще се изправи пред „ огромен интервал от студено време и необятно публикуван сняг “ по-късно този месец. Според WX Charts, хората могат да чакат да видят към 12 инча сняг. Смята се, че зимните условия ще продължат няколко дни, само че първо ще се проявят с дъжд.

На британците също е казано да чакат мъгла и вятър като част от изискванията. Усъвършенстваните модели демонстрират, че метеорологичният фронт се придвижва от Атлантическия океан на 24 февруари. Две елементи на страната ще бъдат наранени от утежняване на времето, като в северната половина се планува да вали сняг, до момента в който на юг се чака дъжд.

Графиките за дълбочината на снега демонстрират, че до 32 см могат да се утаят по хълмовете в Шотландия, макар че Уелс и елементи от Северна Англия също могат да чакат някои о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР