Ужасяваща гледка на разбита и опоскана бензиностанция ЕКО по магистралата

...
Ужасяваща гледка на разбита и опоскана бензиностанция ЕКО по магистралата
Коментари Харесай

Апокалипсис! Озверели от глад пловдивчани разбиха бензиностанция за една баничка

Ужасяваща панорама на разрушена и опоскана бензиностанция ЕКО по автомагистралата за Пловдив стряска пътуващите към Южна България. Вандалите са строшили стъклените витрини и като гладни скакалци са обрали баничките, айряните и сухите пасти, ситуирани пред касите. Хранителните артикули и напитките са единственото, което крадците са отмъкнали, описа служител на реда, пристигнал на мястото на обира. Те са били толкоз бързи, че са опразнили рафтовете за секунди и са офейкали преди да дойдат сотаджиите. Най-интересното е, че касата с парите е оставена непокътната, не са пипнати скъпите алкохолни питиета, нито баровските такъми за коли. Единственото, поради което хайдутите са потрошили обекта са лакомства от първа нужда.
По думите на униформения, обирите от апетит са зачестили фрапантно през последната година и стават все по-нагли. Посред бял ден оскотели нашенци трошат витрини на одеве затворили сладкарници, тъпчат в пазвите сирене и колбас, даже имало куриозни случки да се отмъкват към този момент сервирани порции в заведения за хранене, когато клиентите са в тоалетната.
Докато ръководещите от Политическа партия и ДеБъ ни твърдят по какъв начин ще преборим бедността, народът стигна до там, че да си поставя главата в торбата за кора яйца и кофичка кисело мляко, гневят се ченгетата, пристигнали на автомагистралата с цел да записват следващия обир. Ако имаме вяра на думите им, на есен като нищо ще пламнат гладни протести из цялата страна, тъй като ножът е опрял до кокал, а немотията е нетърпима.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР