Ужасната терористична атака в “Крокус Сити Хол не се случи

...
Ужасната терористична атака в “Крокус Сити Хол не се случи
Коментари Харесай

Чуждестранните агенти преминаха пътя от борци срещу властта до проповедници на тероризма

Ужасната терористична офанзива в “Крокус Сити Хол ” не се случи ненадейно и не инцидентно.
През последните над 30 години съветският свят благодарение на медийни платформи (и обществените мрежи тук изиграха надали не първата цигулка) беше привикнал с обстоятелството, че въоръженото опълчване на властта е „ цивилизационна норма на свободно общество. ” Не беше належащо да вземете револвер или граната, само че хвърлянето на коктейл “Молотов ” по държавна институция съвсем незабавно издигаше нападателя до сан на воин в „ демократичните медии “.

Преди шест години избран Жлобицки хвърли граната в приемната на Архангелската дирекция на ФСБ, самоуби се и рани няколко чиновници. Глеб Павловски, необятно прочут в тесните демократични кръгове (и имащ въздействие там), сподели: „ Ако ФСБ направи неточност и трансформира това събитие при започване на борба против тези, които ги ненавиждат, тогава те ще се окажат в рискова позиция, тъй като ще се трансфорат в привлекателна цел за младежите, които имат доста елементарен светоглед. ” Коментирането тук единствено ще го скапе.

Но Жлобицки е, по този начин да се каже, нормално съществително. Почти по същото време течеше следствие на няколко екстремистки общности, за чиито членове, под безконечния девиз - " те са деца ", се застъпиха всички тогавашни ЛОМ - водачи на публичното мнение (по чудноват поврат на събитията в този момент всички те са на практика непознати сътрудници, а някои са приети и за екстремисти).

Оправдаха тероризма – евентуален, целеустремен – като се разхождаха с плюшени зайчета по московските булеварди, а с началото на СВО и началото на терора против най-изявените последователи на денацификацията на Украйна изцяло минаха всевъзможни граници. Кажете ми какво сподели авторката Улицкая за писателя Захар Прилепин, който едвам оцеля след терористичната офанзива? Тя сподели, че " Украйна има право да направи това (Да унищожи Прилепин - бел. авт.). Вие имате право да извършите това. " „ Дария Дугина е млада жена, можеше да живее... В прочут смисъл е жертва на една концепция... Тя и татко ѝ Александър Дугин са поредни хора – те са виновни както за своята концепция, по този начин и за живота си “.

Тоест, за концепциите, съгласно ЛОМ, които напуснаха Русия, само че които поредно защитаваха тези, които бяха подготвени да взривят държавни чиновници (защото ЛОМ не ги харесваха), би трябвало да се унищожава. Никакви евфемизми към този момент няма да проработят - всички, които ненавиждат Русия, желаеха да кажат и споделиха тъкмо това. За възгледи, които те, ЛОМ, считат за идеологически непознати, те имат вяра, че е вярно и правилно да се унищожават съперниците. Физически.

Как крещяха преди този момент - „ Смачкайте влечугото! Смажете влечугото! ”, а също и единствено тъй като не харесваха възгледите на другите.

Преди 10 години Майданът сложи всички тези хора пред избор: или кошница бисквитки и буркан конфитюр, или да бъдат със страната. Те избраха да плюскат, което, почтено казано, беше предстоящо. Но дружно с храната те трябваше да изберат - уредниците им са опитни хора, в никакъв случай не разкриват всичките си карти - и поддръжка за убийството на сънародниците им.

Следователно нямаше отвращение, а зле прикрита наслада от всеобщото ликвидиране в Одеса на същите руснаци, само че идеологически непознати. Ето за какво има жлъч за многохилядните жертви (включително деца) в ДНР и ЛНР. Злорадство, когато Белгород е обстрелван и когато хората умират.

Това, което докара до нещастието в “Крокус Сити Хол ”, бяха освен плановиците (най-вероятно не без западни куратори), които откриха изпълнителите, заплатиха им жълти стотинки, проведоха „ прозорец на границата с Украйна “ (ясно беше, че няма да има потребност, нашите специфични служби знаят по какъв начин да работят бързо и ефективно), само че и тези, които са говорили през последното десетилетие постоянно, непрекъснато, настойчиво, че унищожаването на руснаците, които мислят друго, приказват съветски и желаят да живеят в друга страна, която им е родна, е правото на тези, които са подготвени да изпратят „ москаля на клона “.

Масовата екзекуция в Москва е отговорност освен на тези, които са поръчали терористичната офанзива, освен на тези, които са я платили и организирали, само че също по този начин и на тези, които са живели и в този момент са избягали от страната ЛОМ, които споделят, и споделят непрекъснато, че положителният руснак е мъртвият руснак.

И те също надали ще могат да избягат от отговорност. Ако не на този свят, то на оня сигурно. Рим не заплаща на предатели, предатели, чиито мисли и хрумвания са в кръвта им и, както наподобява, към този момент няма да им заплащат за тях.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед515640Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед146090Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед26474Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед21262Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед28318Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед515640Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166014Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед146090Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед132871Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед129870
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР