Ужасена млада жена беше откарана по спешност в болница, мислейки,

...
Ужасена млада жена беше откарана по спешност в болница, мислейки,
Коментари Харесай

20-годишна жена, откарана по спешност в болница, мислейки, че умира, открива, че е бременна в осмия месец

Ужасена млада жена беше откарана по неотложност в болница, мислейки, че умира - единствено с цел да разбере, че в действителност е бременна в осмия месец.

Тауана Мусвабури, в този момент на 22 години, се загрижи за здравето си, когато беше толкоз изтощена, че не можеше да стане от леглото. Тя не е имала никакви признаци на бременност, не е имала отичане, никакво наддаване на тегло или утринно гадене и е родила единствено четири седмици откакто е схванала, че чака бебе за първи път.

Tawana посрещна изненадващата си щерка Ривър на 27 февруари 2023 година, откакто претърпя фрапантната смяна в живота. Майка за първи път от Бъкингам, Англия, сподели: „ По това време живеех живота си като естествена 20-годишна – излизах да пия и да купонясвам от самото начало, без да съзнавам, че съм бременна. тегло или имах някакви други признаци. Когато здравната сестра ми сподели, че съм бременна в осмия месец, просто продължавах да си мисля, че това не може да е моето бебе и не можех да го приема. Не мислех, че желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР