Ужасен случай на канибализъм разтърси жителите на Разград. Психично болен

...
Ужасен случай на канибализъм разтърси жителите на Разград. Психично болен
Коментари Харесай

Канибал върлува в Разград

Ужасен случай на канибализъм раздруса жителите на Разград. Психично болен пациент, пребиваващ в Психиатричното поделение към МБАЛ–Разград, нападнал и умъртвил по изключително нечовечен метод различен пациент от болничното заведение.

Кървавият случай станал сред 03.30 часа и 04:00 часа на 7-ти ноември (петък). 45-годишният Туран Сюлейман се нахвърлил върху различен пациент на болничното заведение. В следствие той прегризал гърлото на безпомощния човек и изтръгнал гръкляна му. Накрая разградският човекоядец изял и лицевите елементи на жертвата си.

След жестоките си дейности Туран Сюлейман излязъл от Психиатричното поделение, взел си такси и се прибрал в жилището си. Там канибалът е задържан от чиновниците на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане за ликвидиране. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза. Най-вероятно Туран Сюлейман ще бъде настанен за проучване в психиатрично заведение към Затвора – град Ловеч.

Това не е единственият случай на канибализъм, за който обществото научава. През 2013 година жителите на бургаското село Голямо Буково споделиха пред медиите за ужаса, който изпитват, тъй като техен съселянин, умъртвил двама души и изял органите им, е пуснат от психиатрията.

Убийствата се случили преди повече от десетилетие. Николай Гьоргов изготвил лист на хора, чийто живот желал да отнеме. В листата попадала магазинерката в селото, която не споделяла сантименталните усеща на мъжа. Канибалът възнамерявал да убие и духовника от локалния манастир отец Евтимий.

Жителите на село Голямо Буково с смут си спомнят за злодеянията на някогашния морски капитан. Те описват, че канибалът разпорил натрупа на собствен съселянин пред църквата тъкмо преди празника Света Богородица. Липсвала главата на бедния човек, а вътрешностите му били извадени.

Двамата съселяни се скарали, тъй като Гьоргов се опитвал да прелъсти 14-годишната щерка на жертвата си. След като към този момент е задържан, Николай споделя и за друго свое ликвидиране.

Той обяснил, че е умъртвил и бабата на някогашната си жена, защото не го поканила на някакво събиране. В следствие станало ясно, че мъжът е ял и от нейните черва.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР