Уитни Хюстън: “Но повече от всичко ти желая Любов Уитни Хюстън

...
Уитни Хюстън: “Но повече от всичко ти желая Любов
Уитни Хюстън
Коментари Харесай

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

 Уитни Хюстън

Уитни Хюстън: “Но повече от всичко ти искам Любов ”

Уитни Хюстън певицата, която остави трайна диря в света на музиката. Уитни Хюстън – чийто глас разтуптя сърцата на милиони хора по света. Тя беше звезда от огромна големина. Животът на певицата можеше да се развие по друг метод, но… Може би това е бил нейният избор…

Според Книгата на върховете на Гинес Уитни Хюстън е изпълнителката с най-вече награди. Тя е притежател на 415 награди, в това число 6 награди “Грами ”. Тя е включена в списъка на 100-те най-велики реализатори.

Въпреки международната популярност и нижещите се триумфи, животът на изпълнителката не е бил по никакъв начин елементарен. Напротив – изпълнен с доста трагични дни и непрекъснати борби.

Любовта на Уитни към музикалното изкуство пламва още в детските години.

В свое изявление тя споделя, че е пораснала доста бързо и не е имала време да се забавлява, да се среща с другари, да поддържа връзка със своите връстници.

Тя и брачният партньор й Боби Браун имат доста сложен брак. И двамата страдат от алкохолна взаимозависимост и от наркотична взаимозависимост. Освен, че е страдала от своите зависимости, е трябвало да търпи неговата мъчителна ревнивост и всички последствия произлизащи от това.

За огромно страдание резултатите от зависимостите почнали да стават все по-очевидни. Певицата с Божествен глас почнала последователно да го губи. Това проличавало изключително мощно при осъществяване на най-големите шлагери.

 Уитни Хюстън

Цитати на Уитни Хюстън:

Въпреки нелекият й живот, който е водила отвън музикалната сцена и прожекторите на светлината, от тези нейни цитати ясно проличава, че е осъзнавала какво е Любов.

“Вярвам, че децата са нашето бъдеще. Научете ги на положително. Покажете им цялата хубост, която носят в вътре себе си. ”

“Да се научиш да обичаш себе си е най-голямата обич! ”

“Чудесата съществуват и са вероятни, когато вярвате в тях! ”

“Никой не може да ме принуди да върша нещо, което не желая. Това е мое решение. Аз съм или най-хубавият ми другар или най-големият ми зложелател. ”

“Отдавна взех решение в никакъв случай да не бъда в ничии сенки. Ако се проваля, в случай че успея…Поне пребивавам по този начин, както имам вяра. Каквото и да ми вземат, не могат да лишават достолепието ми. Защото най-голямата обич от всички ми се случва. Открих най-голямата обич от всички вътре в себе си. ”

“Ако казваш, че очите ми са красиви, това е тъй като те гледат теб. ”

“Можеш да излъжеш хората. Можеш да заблуждаваш всеки когато и да е, само че не можеш да излъжеш себе си. Вечер, когато си отидеш вкъщи, се изправяш против истината. Аз съм и най-хубавия си другар, и най-лошия си зложелател. ”

“Онова, което е в душата ти, е единствено твое! ”

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР