Uisce Éireann се признава за виновен по две обвинения за

...
Uisce Éireann се признава за виновен по две обвинения за
Коментари Харесай

Uisce Éireann се признава за виновен по обвинения за замърсяване на водата, свързани с „убиването на риба“ в North Clare

Uisce Éireann се признава за отговорен по две обвинявания за замърсяване на водата по отношение на „ убиването на риба “, което се е случило надолу по течението на пречиствателната станция на Uisce Éireann в Норт Клеър предишния май.

В делото пред окръжния съд на Енис, юристът на прокуратурата по случая, Вътрешен лов на риба на Ирландия (IFI), Кевин Шери сподели на съда, че Uisce Éireann се признава за отговорен за разрешаване на нездравословни въпрос да влезе във воден път в Calluragh East, Ennistymon, в несъгласие с раздел 171 от Закона за рибарството.

Нарушенията са от 2 и 18 май 2023 година Убиването на риба, при което са умрели до 2000 риби, се случи на река Ballymacraven, надолу по течението на пречиствателната станция Ballymacraven на Uisce Éireann.

Прочетете тук изказването на IFI по отношение на убиването на риба в Co Clare: https://t. co/oyMnNKiUtOpic.twitter.com/Z3EYwVoIx4

— Вътрешен лов на риба на Ирландия (@InlandFisherIE) 8 май 2023 година

Заводът обслужв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР