Уилям и Хари са сред тесния кръг от близки членове

...
Уилям и Хари са сред тесния кръг от близки членове
Коментари Харесай

Уилям и Хари разделени зад ковчега на Филип

Уилям и Хари са измежду тесния кръг от близки членове на кралското семейство, които ще следват херцога на Единбург в последния му път. Но те няма да са един до различен, а сред тях ще е братовчед им Питър Филипс. Когато ковчегът бъде пренесен в параклиса „ Сейнт Джордж “ в Уиндзор, Уилям ще продължи напред и двамата ще заемат местата си настрана.

Необикновеният поврат на събитията ще се преглежда от някои като пропусната опция да се покаже фамилно единение след гибелта на принц Филип. Други се съмняват дали принцовете съзнателно се държат настрана по тяхно предпочитание. Но представител на Бъкингамския замък сподели: „ Това е заравяне и няма да бъдем въвлечени в драма.Договореностите са контрактувани и отразяват желанията на Нейно Величество. То бе обявено откакто бяха оповестени детайлности за кралското заравяне на Филип, което ще се състои в 15:00 на следващия ден, написа Дейли мейл.

Минута по минута погребението на херцога на Единбург е планувано с военна акуратност и нищо не е оставено на случайността. От момента, в който ковчегът му ще бъде изнесен от държавния вход на замъка Уиндзор и подложен в специфичен Land Rover,  до края на церемонията, която ще завърши с Националния химн, когато тялото ще бъде сложено в гробницата в параклиса „ Свети Георги “. Всичко е направено по този начин, че да припомня за военното му завещание и  незабравим живот.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР