Уил Грегор от Девън, Великобритания, е преминал от военна служба

...
Уил Грегор от Девън, Великобритания, е преминал от военна служба
Коментари Харесай

Запознайте се с Уил - бившият военен, който е само на 26, а вече знае какво иска от живота

Уил Грегор от Девън, Англия, е минал от военна работа към живот на пътя, сполучлива кариера на модел и нови познания в университетските среди.

А е единствено на 26 години, показва T+L.

След като Грегор напуща Royal Marines, той взема решение да употребява новооткритата си независимост в тримесечно пътешестване из Европа в обятията на Volkswagen T25.



Грегор заплаща 1 800 паунда (около 2 400 долара) за колата и спомагателни 500 паунда (667 долара) за доставката и облицовката й с дърво.

Младият мъж признава, че постоянно се е интересувал от другите култури по света и изключително до момента в който е в армията. Той също по този начин е израснал в двуезично семейство - майка му е испанка, а татко му англичанин.

" Родителите ми в действителност бяха главното ентусиазъм за пазаруването на микробуса. Когато аз и моята близначка бяхме дребни, те бяха притежатели на два микробуса, тъй че имам доста положителни мемоари от този метод на живот и местата, които сме посетили, " показва той.

Не единствено че Грегор е бил боен, той може да се похвали и с сполучлива кариера на модел. Напоследък обаче неговият взор е ориентиран към проучване, а не към театралничене пред камерата.



Той възнамерява да посещава университета " Голдсмитс " в Лондон, където приключва компетентност " Социология и антропология ".

И защото моделстването не му е на сърце, той се надява да съчетае своята обич към международните култури и пристрастеността си към пътешестване.

" Надявам се практическите ми умения, които съм усвоил през последните няколко години, свързани с университетските умения, които развъртвам, да ме отведат до още по-големи провокации ", споделя той.

Той има намерение да запише документален филм за пътуването си и вероятно да продължи от Европа към Азия.

Можете да следите приключенията му в Instagram .



Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР