Уигън назначи Коло Туре за нов мениджър на клуба за

...
Уигън назначи Коло Туре за нов мениджър на клуба за
Коментари Харесай

Коло Туре е новият мениджър на Уигън

Уигън назначи Коло Туре за нов управител на клуба за период от три години и половина. 41-годишният котдивоарец, който работи като помощник в първия отбор на Лестър от февруари 2019-а насам, води договаряния с тима от Чемпиъншип по-рано този месец и в този момент завърши прекосяването си на „ DW Стейдиъм “.

Туре игра под управлението на Арсен Венгер, Юрген Клоп и Роберто Манчини по време на спортната си кариера, в която защитаваше цветовете на Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити, само че няма предходен треньорски опит. В щаба на котдивоареца, който има 118 мача за националния тим на страната, влизат Кевин Бетси и Ашвир Йохал, до момента в който Роб Кели ще бъде негов асистент. Джеймс Бийти напусна клуба.

Туре ще пътува до Турция, с цел да се причисли към новите си играчи, които са в южната страна за подготвителен лагер в средата на сезона, преди да възобновят акцията си в Чемпиъншип с посещение на Милуол в събота, 10 декември.

Уигън бе в търсене на нов управител откогато уволни Лиъм Ричардсън на 10 ноември, единствено две седмици откакто клубът го възнагради с нов тригодишен контракт, след поредност от осем поредни срещи без победа. Тимът е на 22-а позиция от 24 тима във второто равнище на британския футбол, само че е зоната на изпадащите единствено по голова разлика.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР