UFC легендата Conor McGregor иска да се бие три пъти

...
UFC легендата Conor McGregor иска да се бие три пъти
Коментари Харесай

Conor McGregor излага план за три битки - включително двубой с Manny Pacquiao

UFC легендата Conor McGregor желае да се бие три пъти тази година, един от които включва завръщане в бокса против Manny Pacquiao.

McGregor не се е бил, откогато счупи крайници си против Dustin Poirier преди съвсем три години, само че се надява да се завърне в UFC през лятото против Michael Chandler. Все още не е оповестено събитие или дата за мега борбата, само че Макгрегър желае тя да се организира в края на юни, откакто пропусна UFC 300 идващия месец.

Бившият международен първенец в две категории начерта проектът му за 2024 година, който стартира с борба против Чандлър, трилогичен конфликт с Нейт Диас през септември и боксов мач против Пакукиао, с цел да види годината. „ Пожелавам това на Деня на независимостта на Мексико в сферата “, написа Макгрегър за борбата с Диас за трети път в Instagram.

" Чандлър Джун. Диас Септември. Разкрих това. " UFC 303 е целевото платено събитие за плануваната дата на дуела на Макгрегър с Чандлър и ирландецът добави: „ Все още имам вяра за 29 юни. Липсата на деяние п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР