Уестън – големият син на холивудския ас Никълъс Кейдж, подаде

...
Уестън – големият син на холивудския ас Никълъс Кейдж, подаде
Коментари Харесай

Синът на Никълъс Кейдж обвини майка си в тормоз - slava.bg

Уестън – огромният наследник на холивудския ас Никълъс Кейдж, подаде иск за издаване на ограничаваща заповед против майка си. В документите артистът, който снима дружно със звездния си татко „ Код: 211 “ в България, показва, че желае отбрана на фамилията си, като моли съда да забрани на Кристина Фултон да приближава него или който и да е член на фамилията му на повече от 100 метра.

В желае си Уестън отбелязва, че има вяра, че майка му разполага с огнестрелно оръжие. Той също по този начин приканва Фултон да му върне персоналните документи, паспорта, ключовете от жилището и халката.

29-годишната звезда отбелязва, че вместо да му помогне в борбата с психозата, менталното му положение се влошило, откакто личната му майка го отвела и заключила в хотелска стая, взимайки всички негови персонални документи. Делото по случая е планувано за този месец.

Междувременно от скоро Уестън се радва и на нови попълнения в фамилията си. В началото на месец април брачната половинка му Хила Аронян роди близначките Сайрес и Венис. „ Благодарен съм за това по какъв начин Бог подреди живота ми и съм блажен с любовта на живота ми.

От тази обич, от тези две идентични души, се родиха идентични дъщери. Обичам ви безпределно “, написа Кейдж-младши в обществените мрежи в деня, в който наследничките му станаха на четири месеца.

Припомняме, че Никълъс Кейдж е дядо на още две деца на Уестън – момчетата Лусиан (5) и Сорин (3).

Източник: Monitor

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР