Уест Хам има сериозен интерес към вратаря на Ливърпул Лорис

...
Уест Хам има сериозен интерес към вратаря на Ливърпул Лорис
Коментари Харесай

Кариус може да се завърне в Премиър лийг

Уест Хам има сериозен интерес към вратаря на Ливърпул Лорис Кариус, настояват английските вестници.
" Чуковете " са подготвени да вземат германеца за 4,5 милиона лири още това лято, като той би трябвало да бъде конкуренция на поляка Лукаш Фабиански под рамката на вратата.

В момента Кариус играе чартърен за турския Бешикташ, където е към този момент втори сезон. Стражът бе изгонен от " Анфийлд ", откакто направи две непростими неточности във финала на Шампионската лига през 2018 година, който Ливърпул загуби с 1:3 от Реал Мадрид. След този мач вратарят по този начин и не облече още веднъж екипа на " алените " и още същото лято бе пратен в турския гранд, където е неизменим титуляр.

Кариус има 54 мача за Бешикташ в турското състезание, въпреки и постоянно да демонстрира неуверени изяви. Балканският гранд обаче няма желание да го задържа в състава си повече, защото по контракт може да го откупи за 7,5 милиона лири - сума, която се вижда прекомерно огромна за отбора от крайбрежието на Босфора.
Според пресата Кариус няма никакво бъдеще още веднъж на " Анфийлд " и от Ливърпул са подготвени да го продадат за по-малко от 5 милиона лири.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР