Уебсайтът на Лацио - италианския регион, който включва столицата Рим,

...
Уебсайтът на Лацио - италианския регион, който включва столицата Рим,
Коментари Харесай

Хакерска атака към сайта на Лацио засегна заявките за ваксинация

Уебсайтът на Лацио - италианския район, който включва столицата Рим, бе блокиран през днешния ден след хакерска атака. Това значи, че хората към този момент не могат да го употребяват, с цел да си запазят час за имунизиране против Covid-19, заяви Агенция Франс Прес.

" В ход е хакерска офанзива... всички интервенции по защита и инспекция не престават, с цел да се избегне дълготрайно преустановяване на услугите ", се споделя в профила на района в Туитър. От там прецизират, че процедурите, свързани с, може да се забавят.
 Китай: Най-много хакерски офанзиви идват от Съединени американски щати Китай: Най-много хакерски офанзиви идват от Съединени американски щати
Съединени американски щати са най-големият източник на хакерски атаки в международен мащаб, а не Пекин. Това съобщи представителят на китайското външно министерство Чао Л...

Силно заразният вид Делта съставлява към 80 % от новите случаи на Covid-19 в Лацио, където 66 % от възрастното население е било имунизирано, съобщи по-рано тази седмица районният комисар по опазването на здравето Алесио Д`Амато.

В народен мащаб 60 % от популацията на възраст над 12 години е изцяло имунизирано, като са приложени общо 68,5 милиона дози, заяви уебсайтът на здравното министерство.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР