Уеб сайтът MoneySavingExpert.com на Мартин Луис призовава стотици хиляди домакинства

...
Уеб сайтът MoneySavingExpert.com на Мартин Луис призовава стотици хиляди домакинства
Коментари Харесай

MSE на Мартин Луис предупреждава, че 808 000 домакинства се дължат на дял от £141 милиона - как да поискате

Уеб уеб сайтът MoneySavingExpert.com на Мартин Луис приканва стотици хиляди семейства да ревизират дали им се дължи дял от над £141 милиона в надплатен общински налог.

Ново следствие на MSE разкрива, че 808 000 семейства в Англия, Шотландия и Уелс може да бъдат дължими пари назад. Един общински съвет дължи повече от £9,5 милиона надплатени суми. MSE сподели, че „ най-често срещаната “ група от хора, на които може да се дължи възобновяване, са тези, които са се преместили, откакто към този момент са платили част или целия си общински налог.

Може да ви се дължат пари назад, в случай че сте платили за цялата година авансово или в случай че плащате на вноски. Общинският налог нормално се разделя на 10 вноски, което значи, че плащате от април до януари. Това значи, че към този момент сте платили за последните два месеца, февруари и март, авансово.

Може също да ви дължат пари назад, в случай че се изнесете от парцела си, тогава новият наемател сполучливо кандидатства, с цел да получите общинс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР