Удинезе взе изненадваща победа с 1:0 като гост на Ювентус

...
Удинезе взе изненадваща победа с 1:0 като гост на Ювентус
Коментари Харесай

Удинезе нанесе първа домакинска загуба на Ювентус

Удинезе взе изненадваща победа с 1:0 като посетител на Ювентус в 24-ия кръг на Серия А. Това е първо домакинско проваляне на отбора на Масимилиано Алегри през сезона. Освен това тимът няма триумф в три следващи срещи. Юве направи реми с Емполи, а след това.

Ювентус остава на второто място в класирането 53 точки, на 7 от водача Интер. Нерадзурите обаче са и с мач по-малко. Удинезе събра 22 точки и се изкачи до 15-ото място във краткотрайното класиране, като се отдалечи от рисковата зона. Това беше и първа победа за отбора през 2024 година

На „ Алианц Стейдиъм “ гостите поведоха в резултата в 25-ата минути. Алекс Сандро блокира удар на Томас Кристенсен, топката стигна до Лаутаро Джанети и той я в мрежата за 0:1. До почивката Аркадиуш Милик имаше две благоприятни условия да изравни, само че не се възползва.

В отсъствието на контузения Душан Влахович Милик беше в основата на множеството рискове. Той даже прати топката в мрежата след час игра, само че попадението беше анулирано, тъй като топката беше напуснала игралното поле преди да стигне до него.

За Алегри това беше. Така той изравни достижението на Марчело Липи. Пред тях е единствено Джовани Трапатони с 596 дуела отпред на Старата госпожа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР