Удинезе надигра Интер с 3:1 у дома в среща от

...
Удинезе надигра Интер с 3:1 у дома в среща от
Коментари Харесай

Удинезе обърна Интер и излезе начело в Серия А

Удинезе надигра Интер с 3:1 вкъщи в среща от седмия кръг на италианската Серия А. На стадион „ Дачия Арена “ в Удине домакините стигнаха до пети следващ триумф от началото на сезона и се изкачиха на върха в класирането.

Стартът на срещата бе за гостите от Милано, които поведоха още в петата минута след превъзходен гол на Николо Барела. В 22-та обаче Удинезе възвърне паритета след автогола на Милан Шкриняр.

Двубоят вървеше към тъждество, когато Яка Бийол преодоля Самир Ханданович, а в третата минута на добавеното време влезлият от пейката Толгай Арслан постави точка на разногласието след попадение с глава под гредата. В ролята на помощник за решителните голове се трансформира Жерар Деулофеу.

Така Удинезе се изкачи на първото място в класирането след петия си следващ триумф в лигата с актив от 16 точки, с две повече от Наполи, Аталанта и Милан, които занапред ще играят своите мачове. Интер инкасира трета загуба и е шести с 12 пункта. В идващия кръг „ нерадзурите “ одобряват Рома, до момента в който отборът от Удине гостува на Верона.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР