Уди Алън рядко дава интервюта и още по-рядко се появява

...
Уди Алън рядко дава интервюта и още по-рядко се появява
Коментари Харесай

Уди Алън пред Алек Болдуин: Ще направя още един филм

Уди Алън рядко дава изявленията и още по-рядко се появява в ефир (а когато към момента печелеше номинации и награди " Оскар ", даже не ходеше на церемонията в Лос Анджелис). Вчера обаче 86-годишният режисьор излезе онлайн за изявление в Инстаграм профила на Алек Болдуин. Ден по-рано артистът разгласи идното изявление с думите: " Нека да стартира с това, че имам нулев интерес против осъждането от инцидентни хора и лицемерно набожните постове тук. Очевидно съм човек, който има своите разбирания и не ми пука за нечии спекулации. Ако вярвате, че би трябвало да се води развой под формата на документален филм в HBO, това си е ваш проблем ". 

Болдуин има 2.4 милиона почитатели в обществената мрежа и е играл в три кино лентата на Уди Алън - " Алис " (1990), " На Рим с обич " (2012) и  " Син жасмин " (2013). Той разказа филмите на режисьора като " топла баня, която кара всичко да наподобява ОК ".  

" Може би ще направя още един филм. Но вълнението е изчезнало ", сподели Алън.  " Когато снимах филм преди, той излизаше в киносалоните в цялата страна. Сега, когато направиш филм, остава няколко седмици в киносалоните, може би шест или четири, а по-късно отива напряко на стрийминг.. Не е същото, не ми харесва толкоз ", изясни режисьорът. " Беше отлично чувство да знаеш, че 500 души по едно и също време гледат кино лентата ти. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР