Уди Алън и съпругата му Сун-И Превин дадоха общо изявление

...
Уди Алън и съпругата му Сун-И Превин дадоха общо изявление
Коментари Харесай

Уди Алън с изявление за документалния филм „Алън срещу Фароу“

Уди Алън и брачната половинка му Сун-И Превин дадоха общо изказване посредством собствен представител след излизането на документалния филм „ Алън против Фароу “ на Кирби Дик и Ейми Зиринг по. Разделен на четири елементи, той има за цел да разкрие персоналната история на един от най-известните и обществени холивудски кавги: обвиняването в полово принуждение против, включващо Дилън, тогавашната му седемгодишна щерка с Миа Фароу; последващия развой за настойничество, разкриването на връзката на Алън с осиновената щерка на Фароу, Сун-И Превин и противоречивите последствия от случилото се през идващите години.

„ Тези документалисти не се интересуват от истината. Вместо това те прекарват години в скрито съдействие с Фароу и нейните съучастници, с цел да създадат нещо, изпълнено с неистини. Уди и Сун-И бяха потърсени преди по-малко от два месеца и им бяха дадени единствено броени дни, с цел да дадат коментар. Разбира се, те отхвърлиха да го създадат. Както е известно от десетилетия, тези изказвания са изрично погрешни. Няколко организации ги проверяваха по това време и откриха, че в каквото и да е вярвала Дилън Фароу, в никакъв случай не е имало тормоз. За страдание, не е изненадващо, че каналът, по който се излъчва е HBO, който има бизнес връзки с Ронан Фароу. И макар че този неприятно изработен сериал ще притегли внимание, това не трансформира обстоятелствата “, се споделя в формалното изказване.

Първият епизод на „ Алън против Фароу “ стартира с фрагменти на самия Уди Алън, който макар че не обича да се появява под светлините на прожекторите, излиза пред медиите, с цел да опровергае обвиняванията на доведената си щерка. През 2014 година Дилън написа писмо до New York Times, в което упреква режисьора, че й е посягал полово, когато е била една 7 години. В документалната поредност се демонстрират нови разкрития в следствието с подробно обединени интимни фрагменти от домакински фамилен филм, правосъдни документи, полицейски доказателства, видеозапис с разобличаване и неоповестявани досега аудио записи с извънредни, задълбочени изявленията по тематиката с, Дилън Фароу, Ронан Фароу, фамилния другар Карли Саймън, прокурор Франк Мако, родственици, следователи, специалисти и близки на фамилията хора.

Много от тях описват за събитията за първи път и навлизат в много огромни елементи какви тъкмо са били връзките сред дребната тогава Дилън и Уди Алън. Детайли, в които се крият директни обвинявания към режисьора. Филмът демонстрира и какъв брой унищожителен резултат може да има една сходна контузия върху цялото семейство, а още след първия епизод даже и поддръжниците на Алън биха се замислили къде тъкмо е истината в този скандал. Истина, която филмът ни демонстрира, само че на половина. Макар и извънредно въздействаща. 



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР