Удари първият училищен звънец. Над 700 000 ученици влязоха в

...
Удари първият училищен звънец. Над 700 000 ученици влязоха в
Коментари Харесай

Удари първият звънец!

Удари първият учебен звънец. Над 700 000 възпитаници влязоха в класните стаи в цялата страна. Близо 60 000 са първолаците.

Вижте по какъв начин мина първият образователен ден през обектива на фоторепортерите на Българска телеграфна агенция от цялата страна.
 Откриването на образователната година в Частно главно учебно заведение Питагор бе почетено от столичната кметица Йорданка Фандъкова.

 Премиерът Николай Денков удари първия звънец в Националната природо-математическа гимназия „ Акад. Любомир Чакалов “ в София.

 Първи образователен ден в Националната природо-математическа гимназия „ Акад. Любомир Чакалов “ в София.

 Николай Денков участва и на откриването на новата образователна година в ОУ „ Васил Левски, село Караджово.

 15 септември в габровското Средно учебно заведение „ Отец Паисий “.

 23 954 учениците влязоха през днешния ден класните стаи в Плевенско. 1918 от тях са първолаци.

 В първото светско учебно заведение в Източните Родопи - СУ " Отец Паисий " в гр. Кърджали, школският звънец прозвуча за 110-и път.

 В село Кочан, община Сатовча, бе маркирана 50-ата годишнина на СУ „ Христо Смирненски “. Присъстваха президентът и брачната половинка му.

 В Търговище през днешния ден прага на учебното заведение за пръв път прекрачиха 475 първокласници, те са най-вече в Първо ОУ " Христо Ботев ".

 Ученици, учители и родители посрещнаха първия образователен ден в двора на Основно учебно заведение Георги Бенковски в Бургас.

 И благословия за първия образователен ден в Бургас.

 Пъстра блъсканица в главно учебно заведение " Георги Бенковски " в Бургас.

 Мажоретки откриха годината в приблизително учебно заведение " Никола Йонков Вапцаров " в потърпевшия от наводненията град Царево.

 И първолаците на Царево.

 Над 9000 възпитаници и деца в подготвителна група влязоха в класните стаи на учебните заведения и в детските градини във Видинско.

 Начало на образователната година в Профилираната езикова гимназия „ Екзарх Йосиф Първи “ в Ловеч.

 Общо 136 първокласници пристъпиха прага на главните учебни заведения „ Христо Ботев и " Васил Априлов " в град Исперих.

 Прегръдки в първия образователен ден в Националното учебно заведение по изкуствата " Добри Христов " във Варна.

 Първи звънец в учебно заведение „ Иван Сергеевич Тургенев “ в Разград.

 Честит 15 септември!

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР