Учителка в публиката на BBC Question Time описа разбитото си

...
Учителка в публиката на BBC Question Time описа разбитото си
Коментари Харесай

Учителка в публиката на BBC Question Time описва разбитото си сърце, че семействата не могат да си позволят екскурзии

Учителка в публиката на BBC Question Time разказа разрушеното си сърце, че фамилиите не могат да си разрешат да изпращат децата си на учебни екскурзии.

Жената сподели на депутатите и специалистите в панела, че нейното учебно заведение предлага по-малко пътувания, тъй като фамилиите нямат свободни пари, с цел да изпратят децата си на тях. Тя говореше, до момента в който в шоуто се обсъждаше дали Англия – която изпадна в криза в края на предходната година – е „ в крах или във напредък “.

Жената се обърна към участниците в панела, като сподели: „ Аз Аз съм преподавател и видях доста фамилии в локалната общественост и виждам намаляването на пътуванията и обогатяването, което можем да дадем на децата, тъй като фамилиите не могат да си го разрешат.

„ Но противоположното, Виждам склонността на прелестния екип от чиновници, който имаме в целия квартал - не е единствено в моето учебно заведение, а в доста учебни заведения - да се събираме и в действителност да оказваме помощ на фамилиите. Когато бяхме в първото блокиране да вземем за пример, един от моите помо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР