Учителка в начално училище, която учеше учениците си как да

...
Учителка в начално училище, която учеше учениците си как да
Коментари Харесай

Учителка в начално училище беше уволнена за това, че учи деца как да танцуват TikTok

Учителка в начално учебно заведение, която учеше учениците си по какъв начин да употребяват TikTok, беше уволнена, заяви трудов арбитражен съд.

Джорджия Роджърс стартира да преподава в началната академия на Английската черква на Уест Грантъм в Грантъм, Линкълншър, през септември 2019 година Изслушването беше обявено в последния ден от периода през юли 2021 година, учениците от петия клас на учителската година „ Исках да й покажа танц на TikTok “.

Сега тя е уволнена, защото е нарушила учебната процедура за отбрана, като не е съобщила за потреблението на приложението от нейните възпитаници, стана ясно от трудов арбитражен съд. Съдия по трудовите въпроси Виктория Бътлър сподели, че госпожица Роджърс е „ безспорно предан преподавател, който се любува на работата си “ с предходно неопетнено дисциплинарно досие.

При уволнението на госпожица Роджърс е казано: „ Следователно комисията счита, че това може да се види като одобрение на учениците да употребяват уебсайт за обществени медии, който не е подобаващ за 10-годишни деца. Освен това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР