Учителка в Китай, която отрови 25 от своите ученици, убивайки

...
Учителка в Китай, която отрови 25 от своите ученици, убивайки
Коментари Харесай

Китай екзекутира учителка отровила 25 ученици в детска градина

Учителка в Китай, която токсини 25 от своите възпитаници, убивайки един от тях, беше екзекутирана в централен Китай. 40-годишната Ван беше наказана за това, че сложила токсично вещество в попарата на децата в детска градина на 27 март 2019 година, след спор с сътрудник по отношение на " ръководството на учениците ". След 10 месеца на лекуване един от учениците е умрял от множествена органна непълнота.

Ван преди това отровила брачна половинка си със същото вещество. Въпреки че мотивацията й била показана като възмездие, не става ясно дали тя е възнамерявала да убие или просто да разболее брачна половинка си и учениците. Първоначално тя е наказана на девет месеца затвор, само че присъдата й бе сменена със гибел. Ван е екзекутирана след отхвърлянето на нейната тъжба.

За последните години нападенията против възпитаници станаха тревожна наклонност в Китай , като множеството се правят от нападатели с ножове, разказани като умствено смутени или с завист към обособени лица или обществото. При сходни офанзиви се употребяват най-вече ножове и самоделни експлозиви, защото притежаването на частно оръжие е нелегално в Китай.

На 9 юли, в Югоизточен Китай, мъж с нож. Нападението станало в ранните часове на сутринта в град Ляндзян. Причините за нападението и спомагателни детайлности не са ясни.

Въпреки засиленото наличие на защитата в учебните заведения, офанзивите не престават, което подлага на рецензия здравната система за диагностициране и лекуване на психологичните болести. С намаляващото население и растящите стопански проблеми, офанзивите против възпитаници стават все по-сериозен проблем. Това евентуално е повода съдът да присъди смъртна присъда на Ван.
 Топ генералът на Съединени американски щати желае по-скоростна доставка на оръжия за Тайван
Топ генералът на Съединени американски щати желае по-скоростна доставка на оръжия за Тайван

Отношенията сред Съединените щати и Китай са в " доста ниска точка "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР