Учителка получи забрана да упражнява професията си в училища до

...
Учителка получи забрана да упражнява професията си в училища до
Коментари Харесай

Учителка прави секс със свой ученик 2 години, a сега...

Учителка получи възбрана да упражнява специалността си в учебни заведения до края на живота си поради обвинявания, че неведнъж е правила секс с малолетен възпитаник, написа Daily Star.

32-годишната Валерия Костадони от Маями към този момент не може да преподава в щата Флорида, откакто правата ѝ бяха отнети от министерството на образованието на Съединени американски щати. Бившата преподавателка се съгласи да съобщи непринудено правата си в границите на административно следствие, настрана от престъпното следствие против нея, по което тя към този момент е упрекната.

Жената е упрекната в това, че е имала връзка с възпитаник, траяла две години, която е почнала, когато момчето е било единствено на 15 година В резултат на следствието, траяло три месеца, Костадони е била задържана по обвинявания в развращаването на дете, ненавършило 16 години. Според полицията някогашната шефка на департамента по езикови изкуства в Специализираното учебно заведение за изкуства на Маями е правила секс с младежа в учебното заведение и най-малко четири пъти в дома си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР