Учителка педофил, която е правила секс с 15-годишно ученик в

...
Учителка педофил, която е правила секс с 15-годишно ученик в
Коментари Харесай

Хленчещата бележка на учителката педофил Кандис Барбър, докато тя прави странни твърдения за работа

Учителка педофил, която е правила секс с 15-годишно възпитаник в полето, направи необичайно изказване като част от своята тъжба.

Кандис Барбър беше наказана на шест години и два месеца затвор през 2021 година, откакто беше приета за отговорна във замесване на дете в полова интензивност. Тази седмица Агенцията за контролиране на преподаването издаде доживотна възбрана, защото взеха решение, че в този момент 38-годишната грабителка на младо момче е демонстрирала „ безчувствено и егоистично неуважение към благосъстоянието на своя възпитаник “ и „ обществеността с право би била ужасена от нейното държание ”.

Поведението на Барбър излязло нескрито, когато фотография до кръста, която тя изпратила на жертвата си, била забелязана от толкоз доста хора, че се озовала на бюрото на шефа. Учителката по доставки от Уендовър, Бъкингамшър, даже заплаши жертвата си, че ще го „ смъкна “, в случай че каже на шефовете й какво се случва. Съдията по делото назова майката на три деца „ оттатък презряната “ за това, че съблазнява момчето с т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР