Учителка от училище Св.Климент Охридски в Симеоновград е освободена от

...
Учителка от училище Св.Климент Охридски в Симеоновград е освободена от
Коментари Харесай

Учителка в Симеоновград е освободена от работа след разпространено видео, в което танцува неприлично

Учителка от учебно заведение " Св.Климент Охридски " в Симеоновград е освободена от работа, откакто в обществените мрежи беше публикувано видео, в което тя танцува непристойно. Видеото е снимано на абитуриенски бал на 24-ти май. Там се вижда по какъв начин учителката от симеоновградското учебно заведение " Свети Климет Охридски " - Дарина Димова, танцува непристойно с юноша. 
Директорът Тодорина Иванова изяснява:  " Тя е назначена при започване на образователната година на мястото на друга колежка. Не е създавала проблеми. Проверявала съм я в качеството си на шеф. Тя си организира образователния развой по този начин, както би трябвало. Не са ми звъняли родители. Провеждала съм диалози само с колежката и с останалите сътрудници, които са останали до края на вечерта, с цел да изясня обстановката ".
Учителката е написала в обясненията си, че е била под влияние на алкохола, че не помни какво тъкмо се е случило и че съжалява за постъпката си. Подала е молба и е освободена по лично предпочитание. От Регионалния инспекторат по образованието в Хасково разясниха, че няма да правят инспекция и считат казусът за завършен.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР