Учителка от начално училище в Тенеси, която e обвинена в

...
Учителка от начално училище в Тенеси, която e обвинена в
Коментари Харесай

Учителка забременя от 12-годишен ученик в САЩ

Учителка от начално учебно заведение в Тенеси, която e упрекната в обезчестяване на собствен 12-годишен възпитаник, разкри, че е бременна с детето му в телефонен диалог, пуснат в съда, оповестява Fox News, съобщи Новини.бг и Телеграф.

„ Ще отгледам това бебе. Мога да направя това “, сподели Алиса Маккомън, преподавателка в четвърти клас, в телефонен диалог. 38-годишната Маккомън е упрекната в насилие над момчето. То разкри, че се е събудило в леглото й и видяло по какъв начин тя го насилва, .

Маккомън беше задържана на 8 септември и упрекната в обезчестяване на дете. По-късно тя беше пусната против гаранция от 250 000 $, преди полицията още веднъж да я задържи на 28 септември, откакто учителката почнала да тормози и преследва жертвата си, написа още Телеграф.

Преподавателката признала, че е " комуникирала неуместно с някогашни възпитаници " посредством онлайн видеоигри и приложения за обществени мрежи, където им е изпращала " несъответствуващи фотоси " и е поискала " интимни връзки с жертвите ", сподели полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР