Учителка от американския щат Южна Каролина беше спипана полугола с

...
Учителка от американския щат Южна Каролина беше спипана полугола с
Коментари Харесай

Хванаха омъжена учителка гола с ученик

Учителка от американския щат Южна Каролина беше хваната полугола с възпитаник, заяви „ Ню Йорк поуст “, базирайки се информация на локалните сили за сигурност.

27-годишната Елизабет Хийтън Тейлър, учителка по биология в малко градче, беше задържана, откакто е била хваната с малолетния възпитаник в нейния автомобил Ford Explorer.

Полицаите се усъмнили в съмнително паркирания автомобил и направили инспекция. Преподавателката и нейният възпитаник са имали най-малко два полови контакта тази година, пишат американските медии. Повдигнати са й обвинявания за полово посягане над малолетно лице.

При инспекцията на служителите на реда тя дала подправено име, само че по-късно е бил разкрита. Ученикът е на 16 години. Елизабет Тейлър е била уволнена от гимназията, в която преподава. Учителката се омъжила през месец август 2017 година – едвам няколко месеца, преди да бъде хваната гола с ученика си.

Елизабет Тейлър е била и треньор по лека атлетика, с изключение на преподавателка по биология. Тя е била хваната с ученика си през нощта. Освен полови обвинявания, полицията е повдигнала и обвинявания за предоставяне на лъжлива информация на силите на реда. Това е следващият случай в Съединени американски щати на учителка, имаща интимни връзки със собствен възпитаник.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР