Учителка на 27 години е новата Мис Венецуела, съобщиха световните

...
Учителка на 27 години е новата Мис Венецуела, съобщиха световните
Коментари Харесай

Ценителите на женската красота останаха очаровани от новата Мис Венецуела /снимки/

Учителка на 27 години е новата Мис Венецуела, оповестиха международните организации.
Преподавателката Йеана Маркес надделя конкуренцията от 25 девойки на блестящо шоу в четвъртък вечерта в столицата Каракас. Любопитното е, че състезанието се организира в един от столичните молове, чийто потенциал позволяваше на мероприятието да участват близо 1000 души.
Иначе триумфът в най-престижния конкурс за хубост в южноамериканската страна е незабравим от позиция на това, че Маркес е първата участничка в конкуренцията, която е майка. Досега уредниците на събитието не разрешаваха измежду претендентките да вземат участие дами, които имат деца. От идната година пък следва да влезе още една забележителна смяна в състезанието и в него към този момент ще могат да вземат участие и дами над 28 години.
Маркес, която съставлява региона Амазония в конкуренцията, показа, че идеята ѝ в състезанието е да насочи публичното внимание към подпомагането на деца и младежи от уязвимите групи, защото в качеството си на начална учителка това е най-голямата ѝ упоритост в обществен проект.
По време на кръга с въпроси новата Мис Венецуела съобщи още, че измежду целите ѝ ще бъде светът „ да научи повече за културната и креативна страна на родината ѝ “.
На второ място остана 23-годишната лекарка Сакра Гереро, която пък като подгласничка получава опцията да показа Венецуела на състезанието „ Мис Интернешънъл “ в Япония следващата година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР