Учители от 2 Средно училище Акад.Емилиян Станев“ – София са

...
Учители от 2 Средно училище Акад.Емилиян Станев“ – София са
Коментари Харесай

Учители от София обменят опит с варненски колеги

Учители от 2 Средно учебно заведение „ Акад.Емилиян Станев “ – София са на тридневна работна аудиенция в Средно учебно заведение „ Гео Милев “ по национална стратегия „ Иновации в деяние “. Целта на програмата е новаторските учебни заведения в България да имат опция за директен продан и разпространение на своите практики, нововъведения и артикули.

Училището – хазаин показва своята иновация - потребление на методите на театралната педагогика в образованието по непознати езици. За гостите са проведени майсторски клас и образователна работилница по тематиката. Те ще следят разнообразни уроци и ще участват в образователни часове, свързани с нововъведението.

Обменът е двустранен и учители от СУ „ Гео Милев “ ще вземат участие в тридневна работна среща в София в края на октомври. Софийското учебно заведение е новаторско с мениджърския си модел на ръководство, часовете по рефлексия в края на всеки образователен ден и потреблението на електронни запаси. Като краен артикул на обмена учителите ще изготвят подпомагащи образованието на учениците артикули, които ще бъдат общодостъпни.

Крайната цел на националната стратегия „ Иновации в деяние “ е да се сътвори мрежа на нововъведенията в образованието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР