УЧИТЕЛ в едно от най-луксозните частни училища в Обединеното кралство

...
УЧИТЕЛ в едно от най-луксозните частни училища в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Трагедия, тъй като 52-годишният учител е открит мъртъв на сцената на училищната пиеса на Рождество Христово сутринта след представлението

УЧИТЕЛ в едно от най-луксозните частни учебни заведения в Обединеното кралство е открит мъртъв на сцената на тяхната пиеса на Рождество Христово.

Персоналът и учениците в Pembridge Hall School с £8735 на семестр в модерния Нотинг Хил в Лондон бяха унищожени, откакто мъжът беше открит неподвижен.

Духовници се натъкнаха на тялото му на сцената в близката черква, където той беше провел дълго чаканата учебна коледна пиеса.

Тялото на 52-годишния преподавател деец беше открито предишния вторник сутринта. Разбра се, че е умрял предходната вечер - след Рождество Христово.

Училищният концерт за коледни песни също трябваше да бъде изнесен на същото място в църквата, само че в този момент е изместен на друго място.

Уил Колридж, викарий на църквата на Англия на Свети Матей, Бейсуотър в западен Лондон, сподели пред The ​​Sun: „ За страдание имахме трагичен случай тук в понеделник вечерта. Беше вътре в църквата. Не мога да кажа прекалено много, само че е извънредно.

„ Познавах наполов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР