Учениците от спортното училище във Видин към фондация Реал Мадрид“

...
Учениците от спортното училище във Видин към фондация Реал Мадрид“
Коментари Харесай

Малките футболисти от Видин заминаха на демонстративен турнир в Унгария

Учениците от спортното учебно заведение във Видин към фондация „ Реал Мадрид “ отпътуват на показателен шампионат в Унгария. Видинският кмет посрещна децата в кабинета си, с цел да им пожелае триумф. На срещата участваха Светлина Вълчева, обществен шеф на плана и треньорът Светослав Петков.
„ Всички ние, взаимно с вашите треньори, направихме и невъзможното, с цел да дадем нов живот на фондацията във Видин и съм благополучен, че през днешния ден можете да пътувате и да опознавате света с помощта на труда и напъните, които положихме “ – сподели Ценков и пожела  на дребните футболисти да се върнат от шампионата, заредени с хубави страсти и да се върнат  при него, с цел да опишат усещанията си.
В спортната демонстрация ще вземат участие 15 социално-спортни учебни заведения от Европа.
Видинските деца ще имат опция в продължение на пет дни да поддържат връзка със свои връстници от страната хазаин, както и с техни връстници от Испания, Азербайджан, Италия, Полша, Румъния и др.страни.  Възпитаниците на школата ще имат шанса да се срещнат с футболистите от „ Реал Мадрид “ и да прегледат голям брой културни и исторически забележителности .
Предвидено е посещаване на базиликата " Св. Стефан " в Будапеща, където е заровен огромният маджарски футболист и голмайстор Ференц Пушкаш, новия стадион " Панчо Арена ", разходка в ботаническите градини на Арборетум в град Алксут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР