Учениците от 12 „Б” клас на бургаското училище ПГХТ „Акад.Никола

...
Учениците от 12 „Б” клас на бургаското училище ПГХТ „Акад.Никола
Коментари Харесай

Всяка учителка си мечтае за такива деца! ВИДЕО запечата какво направиха ученици от елитна бургаска гимназия за класната си

Учениците от 12 „ Б” клас на бургаското учебно заведение ПГХТ „ Акад.Никола Зелински” направиха необикновен жест към собствен учител. Бъдещите зрелостници засвидетелстваха най-върховното почитание към класната си и учителка по химия – Нина Ангелова и я поканиха на бала си с неповторимо предложение, написа " Флагман ".

В един от последните образователни дни за тази година младите бургазлии засвидетелстваха признанието си към госпожа Ангелова и я изненадаха по този начин, както евентуално не го е правил никой различен.

„ Искахме да й покажем, че за нас тя е извънредно значим човек, който ни построи като персони. Дълго време се чудехме по какъв начин да поканим нашата невероятна класна на бала. Надявахме се да създадем по този начин, че тя да бъде щастлива и сюрпризирана, тъй като в действителност го заслужава”, описаха пред Флагман.бг учениците.

С забавен флашмоб те са изписали обръщение към госпожа Нина Ангелова: “Ще бъдете ли част от нашия бал?”, а по-късно всеки един от нас и подари по една роза. Вижте повече във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР