Учениците, които желаят да видят своите работи от държавните зрелостни

...
Учениците, които желаят да видят своите работи от държавните зрелостни
Коментари Харесай

Зрелостниците могат да видят работите си до 15 юни

Учениците, които желаят да видят своите работи от държавните зрелостни изпити, могат да го създадат в период до 15 юни в това число в учебното заведение, в което приключват 12-и клас.

Запознаването с работата става след показване на документ за идентичност и в наличието на представители на учебната зрелостна комисия.

Вчера Министерството на образованието и науката разгласява оценките на зрелостниците от извършените изпити. Средният резултат на този випуск на наложителната матура по български език и литература е 50,14 точки, което дава отговор на оценка Добър 3,93. Резултатът е съпоставим, само че малко по-нисък - с към 2,5 т., от този през миналата година.

Настоящите зрелостници и седмокласници бяха от тези, които най-дълго се образоваха в електронна среда, това има своите последствия. Част от учениците добиха други пълномощия, само че други неглижираха това време. Това разяснява по-рано тази заран пред Българска национална телевизия Ваня Кастрева, шеф на Регионалното ръководство на образованието в София.

Възползвайки се от всевъзможни благоприятни условия за връзка, когато бяха в електронна среда, оценката не постоянно беше съответна на труда, който си положил, с цел да я получиш, добави Кастрева.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР