Ученици в Пуерто Рико, уморени от посещаването на часове в

...
Ученици в Пуерто Рико, уморени от посещаването на часове в
Коментари Харесай

Ученици, които използваха TikTok, за да покажат влошаващите се училища в Пуерто Рико, настояват за подобрения

Ученици в Пуерто Рико, изтощени от посещаването на часове в порутени държавни учебни заведения, използваха TikTok, с цел да разкрият неприятните условия в постройките си, поставяйки образованието чиновници в защита на фона на възобновено внимание към дълготраен проблем.

Алаиша Торес Сото, президент на старши клас в гимназия Луис Фелипе Креспо в Камуи, сподели, че е била принудена да употребява TikTok, за заяви за „ неприятните условия “ на баните в нейното учебно заведение по-рано този месец, откакто не видя никакви усъвършенствания.

Едно видео в TikTok демонстрира баня в толкоз неприятно положение, че е била заключена и е имала „ входът неразрешен “, принуждавайки учениците да изоставен учебно заведение, с цел да отидат до тоалетната или да изчакат, до момента в който се приберат у дома, когато часовете свършат.

Публикация на Торес Сото в TikTok за една порутена баня в нейното учебно заведение резонира измежду учениците в други учебни заведения. Видеоклипове от възпитаници от цялата учебна система, оповестени и споделяни необятно в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР