Ученици от Испания и България, участници в проекта Приятелство и

...
Ученици от Испания и България, участници в проекта Приятелство и
Коментари Харесай

Ученици от проекта „Приятелство и общуване“ се срещнаха с кмета на Ловеч

Ученици от Испания и България, участници в плана „ Приятелство и другарство “, имаха на 10 май 2022 г.  сърдечна среща с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Срещата стана в залата на Общинския съвет. От българска страна участваха възпитаници от ПЕГ „ Екзарх Йосиф I “, които бяха водени от шефа Радослав Хитов.

Гостите, които са в люляковия град Ловеч в интервала 4 – 11 май, описаха за чудесните си усещания и споделиха, че не им се потегля.

„ Пожелавам ви доста кураж във вашия път в живота, владеенето на непознати езици ще ви направи душевно по-богати и с доста повече другари “, сподели кметът Корнелия Маринова и след това връчи документите на участниците. Испанците благодариха за подаръците и дадоха обещание да поддържат и в бъдеще контакти с новите си другари.

Неотдавна ловешки учениците гостуваха по същия план в Галисия, Испания. Основна цел на двустранния план „ Приятелство и другарство “ е продан на положителни практики при проучването на испански и британски език, както и да се опознаят традициите, бита и културно-историческото завещание на двете страни.

Проектът е по стратегия „ Eразъм+ “ (Friendship and Communication Project 2021-1 BG01-KA121-SCH- 000010344).
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР