Ученици от Частно средно училище Юрий Гагарин в комплекс Камчия

...
Ученици от Частно средно училище Юрий Гагарин в комплекс Камчия
Коментари Харесай

Ученици от ЧСУ Юрий Гагарин“ представиха достойно страната ни в Русия

 Ученици от Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин " в комплекс " Камчия " показаха България в Международната лагерна промяна " Мостове на другарството ", която се организира в един от най-големите Всерусийски детски центрове " Орлёнок ". 

На откриването на промяната в Русия участваха деца от 17 страни, които съумяха да се опознаят, да научат повече за традициите присъщи за културата на всяка страна и по този начин построиха " Мост на дружбата “!

Учениците от Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин ", Никол Дончева и Натали Башева показаха страната ни почтено като организираха мастер клас по правене на мартеници, научиха другите деца по какъв начин се играе Еленино хоро и ги нагостиха с най - обичайното българско ядене – баницата. 

" Дните ни са извънредно забавни, а вечерите са изпълнени с доста фестивали. Нашите възпитаници бяха на двудневен поход в гора Индюк, посетиха Сочи парк и разгледаха музея на Тесла.  Интересен за децата бе видео - диалог сред ВДЦ  " Орленок “ и лагер " Тайвинго “, който се намира в Канада. Там те имаха опция да задават въпроси на своите връстници, както и на президента на Международното съдействие на лагерите - Джон Джоргинсон “, споделя ръководителят на учениците на ЧСУ " Юрий Гагарин “.

Лагерната промяна е с дълготрайност от 21 дни, а възпитаниците на ЧСУ " Юрий Гагарин " са в " Орлёнок “,  в рамките на контракт за партньорство и продан сред Всерусийския детски център и Международния комплекс " Камчия “.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР