Ученик в Асеновград вдигна полицията накрак, след като бе забелязан

...
Ученик в Асеновград вдигна полицията накрак, след като бе забелязан
Коментари Харесай

Ученик от Асеновград вдигна полицията накрак, инсценира отвличане

Ученик в Асеновград подвигна полицията накрак, откакто бе видян да лежи в безпомощно положение на една от улиците в града.

По информация на  случката се е развила на 5 януари по обяд, когато 12-годишното момче е видяно да лежи на земята наоколо до образователното заведение, което то посещава.

По роман на очевидци, обезпокоени поданици на града се притекли на помощ на момчето, като са останали с усещане, че е имало посягане на него. Разказало, че било отвлечено с бус, като след това било изхвърлено на една от улиците. Детето обяснило и  пред органите на реда, които се отзовали на сигнала от жители, че е станало обект на нахлуване. 

От полицията обявиха за медията ни, че детето обяснило пред униформените, че над него е имало нахлуване. След това е почнала инспекция по случая, като служителите на реда са снели пояснения както от самото момче, по този начин и от очевидци.

В хода на следствието обаче излиза наяве, че детето е подало погрешна информация. Не е ясна повода за решението му, като най-вероятно става въпрос за провокация.

12-годишното дете е прегледано и в детска педагогическа стая, като се чака материалите да бъдат импортирани в прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР