Ученик на 15 години загина след падане през прозореца от

...
Ученик на 15 години загина след падане през прозореца от
Коментари Харесай

15-годишно момче загина след падане през училищен прозорец в Русе

Ученик на 15 години почина след рухване през прозореца от третия етаж в Английската гимназия “Гео Милев “ в Русе. Разследва се дали момчето е било бутнато или е скочило единствено.

Инцидентът е станал към 7.30 часа във вторник преди да стартират образователните занятия. Малко по-късно момчето е намерено в задния двор безпомощно положение и е умряло от пострадванията си при превозването му от незабавния екип към болничното заведение.

Директорката на учебното заведение Маргарита Янакиева съобщи пред бТВ, че деветокласникът е бил от положително семейство и не е имал притеснително държание през миналите дни.

“Със сигурност е потрес за децата, това са неща, които не се случват в учебно заведение всеки ден. Учебният развой продължава, доколкото е допустимо при тези условия “, разяснява Янакиева.

Заради нещастието учениците останаха в класните стаи в междучасията, а при тях влязоха психолози. Започнато е следствие под надзора на Окръжна прокуратура, сезиран е и отдел “Закрила на детето “. Предстои да се прегледат записите от камерите в коридорите и двора на учебното заведение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР