Ученик бе осъден за хулиганство, след опит да удари полицай

...
Ученик бе осъден за хулиганство, след опит да удари полицай
Коментари Харесай

Полицаи проснаха ученик на земята, опитал да удари униформен

Ученик бе наказан за безчинство, след опит да удари служител на реда след гонка в Кършияка. 18-годишният се изправи пред Районен съд, откакто преди месец пристъпил закона.

Момчето било спряно от служители на реда на кръстовището сред улица „ Победа” и бул. „ България”. Тъй като младежът отказал да даде документи за идентичност, на последният бил формиран фиш за 20 лв.. Докато траела инспекцията, четирима чиновници на Трето районно инцидентно минавали около кръстовището, на път за обяд в близко заведение. Те спрели при сътрудниците си и даже станали очевидци при регистриране на акта, написа trafficnews.bg.

След връчването на акта, ученикът си тръгнал. Точно след час обаче, на улица „ Васил Левски”, момчето видял същите четирима служители на реда, които се прибирали от обедна отмора. Ядосан, че е получил санкция, младежът на всеослушание се развикал по адрес на униформените, наричайки ги с обидни думи и подлагайки на подозрение половата им ориентировка. Служителите на Трето районно създали забележка на момчето, само че то още веднъж ги обидило и хукнало да бяга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР