Учението включваше бомбардировач B-1B и южнокорейски и японски изтребители, се

...
Учението включваше бомбардировач B-1B и южнокорейски и японски изтребители, се
Коментари Харесай

САЩ управляват бомбардировач за съвместни учения с Южна Корея, Япония след изстрелването на ракети с голям обсег на Севера

Учението включваше бомбардировач B-1B и южнокорейски и японски изтребители, се споделя в изказването. В него се споделя, че прелитането на B-1B е 13-ият път, когато американски бомбардировач е краткотрайно ситуиран покрай и над Корейския полуостров тази година.

B-1B е кадърен да носи огромен товар от стандартни оръжия. Северна Корея по-рано назова разполагането на бомбардировача доказателство за враждебността на Съединени американски щати и реагира с ракетни проби.

Северна Корея в понеделник изстреля междуконтинентална балистична ракета Hwasong-18 в морето в обучение, за което сподели, че е предопределено като предизвестие поради конфронтационните стъпки на Съединени американски щати и Южна Корея. Северна Корея цитира неотдавнашна среща сред Съединени американски щати и Южна Корея за разискване на техните проекти за нуклеарно въздържане.

Съединени американски щати, Южна Корея и Япония жигосаха изстрелването като провокация, отбелязвайки, че то нарушава голям брой резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, които не разрешават всевъзможни балистични действия на Севера.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР