Ученичка яде шамари и се раздели с кичури коса заради

...
Ученичка яде шамари и се раздели с кичури коса заради
Коментари Харесай

Ученичка яде бой от продавачка, без да е откраднала… бутилка минерална вода

Ученичка яде плесници и се раздели с кичури коса поради бутилка минерална вода, която не е откраднала.
Инцидентът е от 24 юли предходната година в Златоград, само че за него се разбра едвам в този момент, в правосъдно дело за лека телесна щета.
Продавачка в павилион за закуски в центъра на Златоград нападнала с плесници и скубала ученичка, откакто решила, че е откраднала бутилка минерална вода. Това се случва, до момента в който момичето разговаряло с приятелки пред павилиона. То държало бутилката вода, когато продавачката внезапно я хваща за ръцете и стартира да я дърпа зад шублера, където скубала косата на момичето, блъснала му плесници, наричала я " крадла ".
Детето останало в цялостен потрес. Злополучната бутилка вода то си било купило от различен магазин, а пред павилиона единствено се спряло да поговори с приятелките си. Този факт се потвърждава с решителност и от проверяващите в досъдебното произвеждане.
" Момичето, което е потърпевшо от гнева ѝ, е доста добродушно и примерно в учебно заведение. Абсурд е да открадне, от доста възпитано и уважавано семейство е. Пълен потрес е това безчинство над нея за фамилията ѝ ", разясниха нейно близки.
След като било нападнато без виновност, момичето си извадило здравно удостоверение за откъснатите кичури и кръвонасядане на лявата буза от шамарите.
Продавачката е от Неделино, само че живее в Златоград, където със брачна половинка ѝ държат павилион за закуски. Според търговката, повода да нападне девойчето е, че постоянно разнообразни хора били крали от павилиона ѝ.
Прокуратурата изиска от съда да тя бъде освободена от наказателна отговорност и да ѝ бъде наложено единствено административно наказване т.е. санкция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР