Ученичка яде шамари и се раздели с кичури коса заради

Ученичка яде шамари и се раздели с кичури коса заради ...

Ученичка яде бой от продавачка, без да е откраднала… бутилка минерална вода.

Ученичка яде шамари и се раздели с кичури коса заради бутилка минерална вода, която не е откраднала.
Инцидентът е от 24 юли миналата година в Златоград, но за него се разбра едва сега, в съдебно дело за лека телесна повреда.
Продавачка в павилион за закуски в центъра на Златоград нападнала с шамари и скубала ученичка, след като решила, че е откраднала бутилка минерална вода. Това се случва, докато момичето разговаряло с приятелки пред павилиона. То държало бутилката вода, когато продавачката изведнъж я хваща за ръцете и започва да я дърпа зад шублера, където скубала косата на момичето, ударила му шамари, наричала я "крадла".
Детето останало в пълен шок. Злополучната бутилка вода то си било купило от друг магазин, а пред павилиона само се спряло да поговори с дружките си. Този факт се доказва с категоричност и от разследващите в досъдебното производство.
"Момичето, което е пострадало от гнева ѝ, е много кротко и примерно в училище. Абсурд е да открадне, от много възпитано и уважавано семейство е. Пълен шок е това издевателство над нея за семейството ѝ", коментираха нейно близки.
След като било нападнато без вина, момичето си извадило медицинско свидетелство за откъснатите кичури и кръвонасядане на лявата буза от шамарите.
Продавачката е от Неделино, но живее в Златоград, където със съпруга ѝ държат павилион за закуски. Според търговката, причината да нападне девойчето е, че често различни хора били крали от павилиона ѝ.
Прокуратурата поиска от съда да тя бъде освободена от наказателна отговорност и да ѝ бъде наложено само административно наказание т.е. глоба.

Източник: actualno.com