Учени установиха, че първите земни тухлички на живота са се

...
Учени установиха, че първите земни тухлички на живота са се
Коментари Харесай

Молекулите на алкохола се появили първо в космоса, благодарение на тях възникнал живот

Учени откриха, че първите земни " тухлички на живота " са се появили в космоса, заяви списание " Лайф ". Изследването им също така демонстрира, че индивидът може да е с извънземен генезис. Учените установили, че молекули на алкохола, захарта и аминокиселините могат да се появят в открития космос при конфликти сред метан и други елементарни химични съединения с галактически лъчи.

Сасан Есмаили и сътрудниците му от университета в Шербрук, Канада, по неестествен път основали макет на космоса и възпроизвели идентична с това галактическо пространство атмосфера. Междузвездната материя от време на време била подлагана на въздействието на магнитни полета и други типове лъчение, като били имитирани процеси в открития космос.

Резултатите от опита им сочат, че навътре в макета почнали да се появяват свързани с живота молекули. Това свидетелства, че първите форми на живот може да са се зародили не на Земята, а в космоса, и удостоверява теорията, че индивидът може да има извънземен генезис. Резултатите от проучването са оповестени в " Journal of Chemical Physics ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР