Ученето на английски език е страхотно приключение, но изисква време

...
Ученето на английски език е страхотно приключение, но изисква време
Коментари Харесай

5 метода за ефективно учене на английски

Ученето на британски език е ужасно премеждие, само че изисква време и непримиримост. В тази публикация Марк, шеф на English Academy, дава пет съвета, които ще ви оказват помощ с лекост да овладеете по този начин значимия в днешни дни британски език.

Марк споделя, че ученето, както и преподаването на език, е цяло изкуство. Той развива English Academy от 17 години, постоянно търсейки способи да направи курсистите все по-знаещи и уверени в себе си в края на образованието. Започващата образователна година в Академията на 19 септември го въодушевява да показа с нас неговите лесни, само че ефикасни способи.

1. Използвайте ползите си

Използвайте обичаните си занимания – търсете разнородни източници на британски, като филми, подкастове, книги и новинарски публикации. Гледайте обичаните си филми и сериали наложително с британски надписи. Това освен прави ученето по-интересно, само че и ви дава достъп до разнообразни диалекти и стилове на говорене. Чрез вашите занимания и ползи незабелязано ще усвоите нови познания.

2. Излезте от черупката си

Комуникирайте интензивно! Преодоляването на езиковата преграда е значима стъпка към по-добро притежаване на езика. Стартирайте диалози с другари или вкъщи с околните, предизвикайте се като заговорите чужденец в кафенето или водете дневник на британски.

Ако имате опция пътувайте и говорете с локални или други туристи допустимо най-вече. Излезте от черупката си – това може освен да ви помогне за по-добър британски, само че и за страхотни мемоари!

3. Изучавайте езика с преподавател с майчин език британски

Курс с експерт с майчин език британски е ключът към асимилиране на нещото, което стряска всички – а точно граматиката. Ученето на комплицирани правила у дома от учебник или подготвени видеа ще ви се стори мъчно и демотивиращо. Ролята на учителя е да сервира информацията забавно и ясно. С интерактивни извършения и проблеми незабелязано ще я овладеете, а огромният бонус е попиването на акцент и запознанството с човек, който е израснал с езика и културата.

Разгледайте курсовете на English Academy и и учете с преподаватели от Англия и Америка – есенният учебен срок започва на 19 септември. Можете да извършите безвъзмезден входящ тест да се запишете в Академията от 11 до 16 септември. Повече информация прочетете

4. Поставете цели и ги гонете

Създайте си съответни цели за учене на британски, както и реален график за постигането им. Този способ ви оказва помощ да се фокусирате и да следите напредъка си. Не е нужно да чакате до 1 януари. Всеки ден е нова опция за себеусъвършенстване.

5. Практика и самообладание

Ученето на британски е развой, който изисква време и самообладание. Не се отхвърляйте при компликациите и продължавайте да практикувате постоянно. Дори и да ви звучи тривиално постоянството е ключът към триумфа.

Започнете да прилагате съветтите още през днешния ден и ще видите напредъка си в преодоляването на британския език напълно скоро.

За край ви споделяме, че есента е най-хубавото време да запишете детето си или себе си за образователната година в English Academy - ще получите 20% отстъпка за цяла година!

Вашето по-добро бъдеще ви чака!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР