Участниците в протестно шествие в Мюнхен срещу коронавирусните ограничения може

...
Участниците в протестно шествие в Мюнхен срещу коронавирусните ограничения може
Коментари Харесай

3000 евро глоба за протестиращи срещу COVID мерките

Участниците в протестно шествие в Мюнхен против коронавирусните ограничавания може да получат санкции в размер до 3000 евро, съобщи ДПА.

Нарушителите, с които към този момент е разговаряно, ще бъдат известени от административните управляващи за наложените им санкции за присъединяване в неразрешено събиране.

Те ще имат още една опция да се защитят, преди да бъдат избрани санкциите, които би трябвало да платят.Вчерашната демонстрация в началото бе позволена с ограничаване до 5000 участници, само че в последния миг бе анулирана от уредниците, които не се съгласиха с избраните от съда санитарни правила за протичането й.

Въпреки това няколко хиляди души минаха през центъра на града, от време на време на групи от по над 100, споделиха от полицията.Много от участниците в шествието са били спрени на място и данните им са били записани от органите на реда. Издадени са към 700 акта за административни нарушавания. На двама души са повдигнати обвинявания по силата на Наказателни кодекс. На служителите на реда постоянно им се е налагало да избутват и изтласкват стачкуващите, с цел да ги разпилян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР