Участниците в едно от най-гледаните риалити предавания Игри на волята

...
Участниците в едно от най-гледаните риалити предавания Игри на волята
Коментари Харесай

Някои любопитни факти, което не знаем за финалистите в Игри на волята

Участниците в едно от най-гледаните риалити излъчвания " Игри на волята " не стопират да ни изумяват. След доста сложен дуел, Ралица напусна Арената, тъй като не съумя да победи Виктория. По този метод за финала се класираха Алекса, Виктория, Филип, Георги и Гого.

Да напомним, че най-хубавите трима от тях ще се борят за първото място, където ги чака великодушна премия от 100 000 лв..

Малко преди финала, ползата към тези участници е засилен, по тази причина ще ви представим любопитни фаскти за всеки един от тях.

Георги Янев

                             

Той е 21-годишен и е републикански отличник по плуване. Мечтата му е да бъде олимпийски първенец. Други негови занимания са още кайт, сърф и уейкборд.
Мотото на Георги е " Всички обичаме да побеждаваме, само че какъв брой са тези, които обичат да упражняват!? ". Той го следва неразделно през последните три месеца.

В предаването той разкри страхотни спортни качества, а също така съумя да срещне любовта, когато завладя сърцето на Александра Фейгин.
Двамата се познават още преди влизането им в предаването, само че около сливането на тимовете в приключенската конкуренция двамата се сближиха изключително доста. С времето тяхната непосредственост и обвързаност нарастнаха, а в обществените мрежи Янев изрично загатва, че любовта е във въздуха и се усеща.

" Не мога да допускам какво ни се случва. Не съм го очаквала ", признава и русокоската, която направи своето съкровено самопризнание.
За нея любовта идва ненадейно - до този миг не е познавала това възприятие към други мъже.

Филип:

                             

Мускулестият участник, който е построен състезател. Има оценки в цели 5 спорта. По специалност е електроинженер, само че се занимава интензивно с бойни спортове, ски, плуване, кросфит и джетове.
Своите медали Филип е спечелил по време на 8-ия интернационален шампионат по плуване за ветерани в Бургас.

Любопитен факт за него е, че той разгласи, че се причислява към мъжете, които няма да бръснат брадата си през целия месец ноември. Причината - интензивно поддържа добиващото все по-голяма известност придвижване Мovember, което има за цел да хвърли светлина върху един значим проблем на мъжкото здраве - рак на простатата. 

Гого:

                             

Той е 25 годишен и е първенец по калистеника, а най-голямо му достижение е, че той е единственият българин, след Йордан Йовчев, взел участие в известното шоу Ninja Warrior.

Обича незнайното, харесват му приключенията и високият адреналин. Колоритният състезател беше и първият полуфиналист в най-приключенското шоу.

Гого, има ужасно възприятие си за комизъм и е считан за един от любимците за победител. Стилът му на обличане, държание и изложение и много характерен и прави мощно усещане на всички.

Виктория:

                             

Волейболистка, 32-годишна, като може да се похвали с 4-то място по волейбол на международно състезание. Обича да се гмурка и избира рисковите спортове. След последната тежка елиминационна борба на Арената, Виктория се оправи с Ралица и стана в последния боец в полуфиналната борба.

Алекса:

                             

Той е сърбин, на 25 години и е първенец по битка. 7 кратен отличник на Сърбия. Алекса цялостен сезон се лута сред любовта и борбите - подкрепян и подложен на критика, той е неоспорим любимец. Успя да покаже логическо мислене в " Игрите " и да наложи лидерско място. Той печелеше съвсем всяка борба и сподели волята си за победа, макар комплицираните тествания.

Младият мъж стартира своето присъединяване в шоуто в тима на Резервите и беше последното попълнение в племената в „ Игри на волята България “. Негов съперник в тима на Непобедимите обаче беше неговата обичана - Елица, която е олимпийски първенец и има бронзов орден от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Двамата влюбени вземат решение да се запишат дружно в предаването, с цел да не се разделят за дълго време. Сърбинът споделя, че доста харесва страната ни.
Двойката постоянно засвидетелства обичта си един към различен в обществените мрежи. Те постоянно споделят общи фотоси и се радват на доста позитивни мнения от страна почитателите, които ги дефинират като сладка двойка.„ Страхотни сте “, „ Истинска обич “, „ Прекрасни сте “, „ Много сте хубави, бъдете все по този начин един до различен “, „ Много сте сладки ", " Това е същинска обич “ - пишат почитателите под всяка тяхна обща фотография.

Големия край на предаването се чака да бъде на 29 ноември, вторник.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР