Участникът в Лига Европа Волфсбург надигра тотално Шалке 04 в

...
Участникът в Лига Европа Волфсбург надигра тотално Шалке 04 в
Коментари Харесай

Издънка на вратаря донесе заслужена точка на Волфсбург

Участникът в Лига Европа Волфсбург надигра тотално Шалке 04 в среща от 16-ия кръг на Бундеслигата, само че едвам стигна до 1:1 вкъщи. “Вълците” докопаха точката след неточност на вратаря на противника, който в 82-ата минута изпусна топката при безобидна обстановка и Кевин Мбабу осъществя на празна врата. Преди това Озан Кабак изведе “миньорите” напред в 51-вата минута. В 39-ата минута пък Жоао Виктор от домакините удари греда.

Just so good from set pieces

59' | #WOBS04 0-1 | #S04 pic.twitter.com/DFyLUbnOQz
— FC Schalke 04 (@s04_en) December 18, 2019
Въпросният вратар на Шалке се споделя Маркус Шуберт и няма съвсем никакъв опит. 21-годишният пазач пази поради аления картон на капитана Александер Нюбел, който беше изпъден в предишния кръг. Точно тогава Шуберт дебютира.

Днес той и съотборниците му отбиваха офанзивите на Волфсбург и даже не бяха надалеч от крайния триумф, само че в последна сметка разрешиха да се стигне до “хикс”.

Евентуална победа през днешния ден щеше да изведе “кралскосините” на трета позиция пред Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд). В последния кръг момчетата на Дейвид Вагнер одобряват Фрайбург, който довечера оптимално затрудни първенеца.

Волфсбург пък продължава да е отвън топ 6, откакто е променлив в изявите си. В събота тимът ще гостува на Байерн. Срещата на " Фолскваген Арена " беше помрачена от новината за умрял последовател на Шалке, който е претърпял случай.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 16 кръг, сряда 18 декември  Волфсбург 1:1краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР