Участникът в Big Brother знаменитости Луис Уолш става емоционален, докато

...
Участникът в Big Brother знаменитости Луис Уолш става емоционален, докато
Коментари Харесай

Луис Уолш от ITV Celebrity Big Brother става емоционален, докато размишлява за смъртта на Сара Хардинг

Участникът в Big Brother звезди Луис Уолш става прочувствен, до момента в който разисква работата си със Сара Хардинг в предишното.

71-годишният музикален управител оказа помощ за събирането на Girls Aloud, когато бяха основани в Popstars: The Rivals на ITV през 2002 година Луис беше арбитър в шоуто дружно с музикалния продуцент Пийт Уотърман и иконата на Spice Girls Гери Хорнър и те доведоха Черил Туиди, Надин Койл, Никола Робъртс, Кимбърли Уолш и починалата певица Сара дружно като бъдещата група, оглавяваща класациите.

Луис към този момент е играч в Celebrity Big Brother на ITV - играе дружно с други звезди, в това число Шарън Озбърн, 71, Звездата от Острова на любовта Екин-Су Кюлджулоглу, 29, и актрисата от Уест Енд Мариша Уолъс, 38. В сряда подиуми демонстрираха по какъв начин Луис беседва с Екин-Су и Мариша на масите за грим.

Докато размишляваше върху своите кариерата и хората, с които е работил, Луис стана прочувствен, до момента в който обсъждаше работата с Girls Aloud и Сара - която трагично умря пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР