Участник в ежегодния фестивал Бърнинг ман в щата Невада почина,

...
Участник в ежегодния фестивал Бърнинг ман в щата Невада почина,
Коментари Харесай

Мъж се хвърли в огъня по време на фестивала „Бърнинг ман“ и почина

Участник в годишния фестивал " Бърнинг ман " в щата Невада умря, откакто скочи в гигантския огън, в който по традиция се изгаря дървена скулптура, оповестява ТАСС.

Мъжът е съумял да преодолее двата кордона на защитата, ситуирана по периметъра на горящата клада, след което е скочил в огъня. Намиращите се на мероприятието пожарникари са съумели да измъкнат индивида от пламъците, след което той бил откаран в болница, само че по-късно умрял от изгарянията, които получил.
Burning Man fire claims life of man who ran into inferno despite efforts to stop him pic.twitter.com/H5kJRnUnEb
— azcentral (@azcentral) September 4, 2017 По данни на полицията участникът във феста не е бил под въздействието на алкохол по време на случая, само че към момента се чакат резултатите от токсикологичната експертиза.
 Бърнинг ман Guliver/Getty Images
Това е първият подобен случай на " Бърнинг ман ". В тазгодишното му издание се включиха 70 000 души. Фестивалът се провежда постоянно от 1986 година и се организира в пустинята Блек Рок в щата Невада в продължение на 8 дни. Той е отдаден на актуалното изкуство и на креативното себеизразяване. В края на феста уредниците на мероприятието по традиция изгарят гигантска дървена човешка фигура.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР